Ultimate Shading littekencamouflage en tepelhofcorrectie

Vakkundig, specialistisch en gedetailleerd

Tepelhofcorrectie en Littekencamouflage zijn de moeilijkste onderdelen van het vakgebied Permanent Make-up. Het pigmenteren van het beschadigde weefsel van de tepelhof of littekens is gecompliceerd. Getraumatiseerd weefsel reageert heel anders dan een gezonde huid. Afgezien van medische complicaties, moet eerst bekeken en getest worden hoe de pigmentatie uitgevoerd moet worden, wat voor soort pigment er gebruikt moet worden en wat de juiste tint van het pigment moet zijn.

Na het ondergaan van een borst amputatie blijven de littekens vaak zichtbaar, daarnaast zal het ontbreken van een tepel voor veel vrouwen als zeer moeilijk worden ervaren. Door middel van PMU kan er een nieuwe tepel geconstrueerd worden, m.b.v. kleur wordt de diepte erin gebracht.

Littekencamouflage door micropigmentatie-Den Helder 

Fysieke littekens kunnen grote psychische effecten hebben. NIEMAND hoeft daarmee te blijven zitten. Met de zogenoemde medische tatoeage zijn de meeste littekens goed te verbergen.  

Vragen of kennismaken?

Neem voor meer informatie over littekencamouflage of voor het maken van een afspraak contact op met Sylvia Ruizendaal via 06 1244 3950 of per e-mail.  

Volg Ultimate Shading ook op Facebook en Instagram (PMU en Tatoeages) om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwerpen en activiteiten!