Ultimate Shading Permanente Make-Up

Voor een natuurlijke uitstraling is het van groot belang dat het materiaal en de aanpak worden afgestemd op úw huid en huidskleur.

Persoonlijk advies, voor een stralend eindresultaat

Bij Ultimate Shading kunt u terecht voor zorgvuldig aangebrachte permanente make-up van hoogstaande kwaliteit met gebruikmaking van uiterst moderne apparatuur en techniek.

Permanente make-up (PMU) is ook bekend als cosmetische tatoeage, beauty tatoeage of esthetische tatoeage. Het aanbrengen van Permanent Make-up is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Voor een natuurlijke uitstraling is het van groot belang dat het materiaal en de aanpak worden afgestemd op úw huid en huidskleur. Een persoonlijke kennismaking en gedegen kleuronderzoek vormt daarom bij Ultimate Shading altijd de basis, voor een natuurlijk eindresultaat dat uw gezicht laat stralen!

 

Permanente eyeliner
PMU eyeliner
Permanente lipliner

Informatie of kennismaken?

Neem voor meer informatie over Permanente Make-up of voor het maken van een afspraak contact op met Sylvia Ruizendaal via 06 1244 3950 of per e-mail 

Volg Ultimate Shading ook op Facebook en Instagram (PMU en Tatoeages) om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwerpen en activiteiten!

 

Sylvia Ruizendaal - Ultimate Shading