Permanente make-up: Lippen

Een mooi geaccentueerde, vrouwelijke liplijn

Naarmate men ouder wordt vervaagt de kleur van de lippen en daarmee dus ook de liplijn en worden de lippen steeds smaller. Daarnaast komen er lijntjes rond de lippen, hierdoor loopt de lipstick uit. Omdat we graag een mooie mond hebben maken veel vrouwen regelmatig gebruik van een lippenpotlood en/of lipstick om hun mond te kleuren of een vollere aanblik te geven. Met PMU kunnen uw lippen op een mooie en natuurlijke manier worden gecorrigeerd en/of gekleurd.

Het corrigeren van de liplijn is ook uitermate geschikt voor mensen die al van nature een ongelijke liplijn of een hazenlip hebben en voor mensen die door littekens in hun gezicht een ongelijke of zelfs deels verdwenen liplijn willen aanpassen.

U kunt kiezen voor de onderstaande mogelijkheden;

  • Een  dunne of iets nadrukkelijkere contourlijn om de lippen net iets voller te maken. Dit kan in een neutrale of contrasterende kleur
  • Een zachte contourlijn met lichte schaduwlijn op de lip
  • Full lips, hierbij worden de lippen volledig ingekleurd

PMU salon den helder - permanente lipliner

Ik was ALTIJD in de weer met lippenstift en lipliner. Zelden met een écht mooi resultaat. Tijdens mijn eerste kennismaking met Sylvia vertelde ze me over de zogenoemde 'full-lip techniek waarbij in feite hele nieuwe, mooie mond wordt gecreëerd. Na uitgebreid overleg en meerdere tests, heb ik nu de natuurlijk, volle lippen waar ik naar op zoek was. . 

Recente voorbeelden van pmu door Ultimate Shading

 

 

 

Eerder werk
 

Overige PMU Behandelingen