US header sylvia 4 0
"Als je lekker in je vel zit straal je dat ook uit. De kick dat je dat voor iemand kan bereiken maakt dit echt tot een FANTASTISCH vak."

Over Ultimate Shading

Welkom bij Ultimate Shading, Den Helder

Bij ons geen snel werk. Eerst rustig kennismaken, bespreken wat uw ideeën en wensen zijn. En wat het doel is. Past hetgeen u in gedachten heeft wel bij uw uiterlijk en huidtype? Ik wil zeker weten dat u echt gelukkig zal zijn met het resultaat en geen spijt krijgt, voordat ik aan een behandeling begin. Als daar meerdere gesprekken, test- of ontwerp rondes voor nodig zijn, doorloop ik dat proces graag met u.

Bij zowel tatoeages als bij permanente make-up is het ontzettend belangrijk om op betrouwbaarheid, kwaliteit en écht eerlijk advies te kunnen bouwen. Ik ben Ultimate Shading uit persoonlijke passie gestart en dat is tot op de dag van vandaag mijn primaire drijfveer. Iets moois maken waar u én ik beiden plezier en voldoening uit halen.

Voor een natuurlijke uitstraling is het van groot belang dat het materiaal en de aanpak worden afgestemd op úw huid en huidskleur.

Over Sylvia

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door kunst. Ik startte op mijn negende met fotograferen, daarna volgde al snel schilderen en tekenen van zowel abstracten als portretten.

Ik heb een grenzeloze fascinatie voor perfectie tot in detail. Voor mij moet ieder detail kloppen, of het nu gaat om een perfecte wenkbrauw die tot op een tiende van een millimeter nauwkeurig moet, of een grote, zeer gedetailleerde tatoeage. Een kleur of schaduw is voor mij niet gewoon een kleur maar bestaat uit een grote veelvuldigheid van kleuren en schaduwen. Dit creëert uiteindelijk het perfecte plaatje.

Ultimate shading sylvia ruizendaal

Onze garanties

  • Wij zijn GG en GD gecertificeerd
  • Wij maken uitsluitend gebruik van disposables en steriele naaldmodules.
  • Wij werken altijd volgens de laatste richtlijnen van het ministerie VWS
  • Er wordt in onze studio uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteits-materialen en apparatuur.
  • Onze pigmenten zijn van de beste kwaliteit en worden op de door de VWA voorgeschreven wijze bewaard.
  • In verband met de privacy van onze klanten wordt er alleen op afspraak gewerkt.
  • 6 dagen per week geopend, ook in de avonduren.
  • Bekijk de richtlijnen en eisen op : www.veiligtatoeerenenpiercen.nl en ggdhollandsnoorden.nl

Volg Ultimate Shading